06/08/2007

O roubo de 10 de Abril de 2006

Um momento que ficou para a história da Betadine SAD. Uma mancha para o futebol. Nem preciso de explicar, basta citar o e-mail que o Dr. Moretto nos enviou na altura:

From: Dr. Moretto[mailto: moretto@bossio.ar]
Sent: segunda-feira, 10 de Abril de 2006 17:53
To: Dr. Coelho; Dr. Paiva; Dr. Bastos
Subject: Como se pode ver facilmente nesta crónica...

… o Slovan foi roubadíssimo…

.Gambrinus liga, 24.kolo: FC Slovan Liberec vs. FK Teplice 1:1 (0:1)

Ani před dnešním zápasem se marodka našeho týmu zcela nevyprázdnila. Do hry nemohl zasáhnout Holenda s Košťálem. Uzdravil se ale Zápotočný se Šiglárem a k dispozici trenéři měli i Abraháma.

Celý první poločas diktovali hru naši hráči. Od začátku byli velice aktivní, soupeře nenechali v klidu rozehrát a odměnou jim za to byly šance. Hned v 1. minutě dostal Pudil balon do levé strany, doběhl až k brankové čáře a zpětnou přihrávkou hledal nabíhajícího Papouška, těsně před ním ale balon uklidil na Tesařík. V 6. minutě se do šance řítil Pospěch, jeho střelu ale Poštulka kryl.

V 10. minutě zkoušel své štřelecké štěstí Sabou, jeho technický pokus se ale mezi tyče nevešel.
V rozmezí následujících deseti minut zahrávali naši hráči velké množství standardek. Tepličtí hráči měli s naší aktivní hrou problémy a počínali si v rozporu s pravidly. Řadu závarů před hostující brankou se nám ale nepodařilo vyřešit ke spokojenosti fanoušků.

Ve 25. minutě se dostal do vápna Pospěch, patičkou chytře poslal balon na Dorta, těsně před ním ale skluzem zasáhl Rada. Ve 28. minutě podruhé zahrozili hosté, Benátovu střelu ale Čech chytil. I nadále jsme byli výrazně aktivnější. Ve 35. minutě střílel těsně vedle Papoušek, Matulovu i Janů střelu zblokovali obránci Teplic.

Ve 43. minutě ale udeřil blesk z čistého nebe. Hosté kopali standardku, balon se snesl za naší obranu kde ho pohodlně uklidil do naší branky Sabou - 0:1. Do kabin se šlo za nepříznivého stavu.branky: 62. Pospěch - 43. Sabousestava FC Slovan Liberec: Čech - Šinglár, Zápotočný, Matula, Janů - Papoušek (78.Abrahám), Hodúr, Bílek, Pudil (63.Pudil) - Pospěch (90.Hochmeister)

Um nojo.

0 Comentários:

Enviar um comentário

Subscrever Enviar feedback [Atom]

<< Página inicial